(0031)6 23 04 50 23 info@yonahtalent.nl

Begeleiding

Begeleiding bij (hoog)begaafdheid

Individuele begeleiding heeft mijn passie. Deze begeleiding is bedoeld voor (hoog)begaafde kinderen, jongeren en volwassenen die psychische moeilijkheden ervaren in hun persoonlijk functioneren of die op een of andere manier vastlopen. In het basis- en voorgezet en hoger onderwijs heb ik honderden kinderen, leerlingen (en thuiszitters) en studenten mogen begeleiden. U mag van mij een complete aanpak met langdurige investering in u en uw kind verwachten.

Simon biedt veel veiligheid, geeft vertrouwen en is professioneel. Heeft veel kennis wat betreft hoogbegaafdheid waar wij mee te maken hebben. Zeer aan te bevelen!

Noah

Begeleiding en therapie

Psychosociale hulp levert een bijdrage aan je unieke, persoonlijke ontwikkeling. Je mag tijdens je reis rekenen op onze respectvolle en deskundige ondersteuning.

Meer informatie

Kosten en diensten

Elke persoon is anders en dat zal een ander kostenplaatje met zich meebrengen. Het is daarom moeilijk te zeggen wat therapie gemiddeld kost. Het hangt af van je aanvullende verzekering en van de hoeveelheid therapiesessies.

  • Kennismaking gratis
  • Intake 90 min.
  • Gesprekken 60 min.
  • Vergoedingen

Meer informatie

Yonah Talent

Praktijk voor begeleiding en therapie bij hoogbegaafdheid

Koolhovenstraat 5A, Barneveld

0623045023
info@yonahtalent.nl